Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Aan 1 zonnepaneel heb je genoeg!

Zonnepanelen zijn hot vandaag de dag! Of liever gezegd, de opbrengst van die dingen is hot!

Ik moet terugdenken aan de tijd dat wij geen internet, mobiele telefoons hadden en allerlei apparaten die ons precies vertellen wat wij leuk vinden, dat noemen we met een mooi woord algoritme. Ik heb mij altijd afgevraagd wie dat soort dingen bedenkt en vooral waarom? Als ik op een zeker moment interesse heb in een driewieler voor mijn kind en ik internet ga afstruinen om te kijken naar de meest voordelige, de mooiste, dan heb ik daarna wekenlang allerlei advertenties op het ‘social media’ over kinderspeelgoed, want dat zal ik dan ook wel leuk vinden.

Pas dus op wanneer je gaat kijken naar het bedrijf wat op dit moment de voetbalclub Emmen sponsort, dat kan nog weleens voor interessante algoritmes gaan zorgen! Waar is de tijd gebleven dat je zonder enige vorm van beïnvloeding iets kunt aanschaffen.

Tegenwoordig blijft het een labyrint van opinies en vooroordelen, kortom, wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen, ga niet alle websites langs, je hebt daarna tot in lengte van jaren het ene zonnepaneel na het andere op je telefoon of computer staan! Eén type is genoeg, dus bel ons dan maar, dan weet je dat je telefoon voor andere zaken gebruikt kan gaan worden. De bestelling van een seizoenkaart voor de voetbalclub Emmen wellicht.

- Rudi Berndt

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Morgen om 08:00 weer geopend