Dakisolatie

Dakisolatie van de binnenzijde of buitenzijde met pur

Of u nu een plat dak hebt of een schuin dak, elk dak is te isoleren aan de binnenzijde of aan de buitenzijde. BEVO is specialist in het isoleren van elk dak in heel Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Met dakisolatie bespaart u veel op uw energieverbruik, u verdient uw investering al in een paar jaar terug!

Isoleren met gespoten polyurethaan

Isolatie van uw dak met gespoten polyurethaan is een snelle en zeer effectieve manier van energiebesparing. Deze manier van isoleren is in het bijzonder geschikt voor elk bestaand dak, wat met gespoten pur isolatie vullen wij eenvoudig elke oneffenheid, naad en kier. Uw dak wordt luchtdicht afgesloten, waardoor de warmte binnen blijft en u veel bespaart op gasverbruik. In veel gevallen kunnen wij uw dak binnen een dag isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Bij een (ver)nieuwbouw of renovatie van uw huis kan het zijn dat u graag isolatie wilt vanaf de buitenzijde van uw dak. Het dak van buiten isoleren, helemaal bij een verbouw of renovatie, vergt een goede voorbereiding. Deze voorbereiding dient u of uw aannemer zelf uit te voeren. Uiteraard voorzien wij u van goed en helder advies rondom de werkvoorbereidingen die getroffen moeten worden voordat wij uw dak vanaf de buitenzijde kunnen isoleren.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie vanaf de binnenzijde voeren wij uit door pur tegen het dakbeschot aan te spuiten. Hierna kunt u desgewenst de zolder aftimmeren.

Terugverdientijd dakisolatie

De terugverdientijd van uw investering in dakisolatie met polyurethaan is slechts 5 jaar.

Voordelen van dakisolatie

  • snel aangebracht
  • lage kosten
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

DAKISOLATIE

Uw investering:
€ 1250 eenmalig

Uw besparing
315 jaarlijks

Contactgegevens

Mercuriusweg 3
9561 AL Ter Apel

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
klantenservice@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Morgen om 08:00 weer geopend