Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Stap voor stap naar
een duurzame toekomst!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dakisolatie

Dakisolatie van de binnenzijde of buitenzijde met pur

Of u nu een plat dak hebt of een schuin dak, elk dak is te isoleren aan de binnenzijde of aan de buitenzijde. BEVO is specialist in het isoleren van elk dak in heel Noord-Nederland: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. Met dakisolatie bespaart u veel op uw energieverbruik, u verdient uw investering al in een paar jaar terug!

Isoleren met gespoten polyurethaan

Isolatie van uw dak met gespoten polyurethaan is een snelle en zeer effectieve manier van energiebesparing. Deze manier van isoleren is in het bijzonder geschikt voor elk bestaand dak, wat met gespoten pur isolatie vullen wij eenvoudig elke oneffenheid, naad en kier. Uw dak wordt luchtdicht afgesloten, waardoor de warmte binnen blijft en u veel bespaart op gasverbruik. In veel gevallen kunnen wij uw dak binnen een dag isoleren.

Dakisolatie buitenzijde

Bij dakisolatie vanaf de buitenzijde verwijderen wij eerst de dakbedekking zoals riet of pannen. Daarna brengen wij als isolatie een laag polyurethaan (pur) aan de bovenkant van het dakbeschot. Tenslotte plaatsen wij de dakbedekking terug.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie vanaf de binnenzijde voeren wij uit door pur tegen het dakbeschot aan te spuiten. Hierna kunt u desgewenst de zolder aftimmeren.

Terugverdientijd dakisolatie

De terugverdientijd van uw investering in dakisolatie met polyurethaan is slechts 5 jaar.

Voordelen van dakisolatie

  • snel aangebracht
  • lage kosten
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

DAKISOLATIE

Uw investering:
€ 1250 eenmalig

Uw besparing
315 jaarlijks

Contactgegevens

Telefoonweg 1b
9581 TK Musselkanaal

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
info@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten