Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bodemisolatie

Optimale bodemisolatie met isolatieparels

Voor optimale bodemisolatie werken wij met EPS isolatieparels HR++. Isolatie van uw kruipruimte met deze korrels zorgt voor een veel kleiner temperatuurverschil tussen de kamers en de kruipruimte. Dit biedt maximale isolatiewaarde en daarmee een aantrekkelijke energiebesparing.

Hoe werkt bodemisolatie?

Bij bodemisolatie van uw woning, brengen wij een laag EPS parels HR++ aan in de kruipruimte van uw huis. Met een slang door het kruipluik brengen wij een optimaal verdeelde laag isolatiekorrels aan, waarmee de hele bodem goed afgesloten wordt bedekt.

De EPS isolatieparels HR++ sluiten de bodem vochtdicht af. Dit voorkomt dat verdamping van vocht warmte onttrekt aan de lucht in de kruipruimte. Een droge kruipruimte blijft warmer, waardoor deze door de vloer minder warmte onttrekt aan de woning. Zo kunt u behoorlijk wat energie besparen.

Bijkomende voordelen van bodemisolatie

Voorkom schimmelvorming

In een vochtige kruipruimte vormen zich gemakkelijk en ongemerkt schimmels. Deze schimmelplekken breiden zich steeds verder uit, op den duur ook naar de rest van de woning. Door isolatie met deze parels of korrels voorkomt u schimmelvorming.

Voorkom aantasting van leidingen en kabels

Vocht is een vijand van leidingen en kabels in de woning. Denk aan waterleidingen, gasleidingen en bekabeling voor bijvoorbeeld elektriciteit, internet en televisie. Isolatiekorrels voorkomen vorming van vocht en daarmee aantasting van uw leidingen en kabels.

Voorkom houtrot en betonrot

Betonrot en houtrot zijn grote bedreigingen voor uw fundering en vloeren. Geef rot geen kans in een droge kruipruimte met EPS parels HR++.

Terugverdientijd bodemisolatie

De terugverdientijd van uw investering in bodemisolatie met EPS parels HR++ is slechts 6 jaar.

Voordelen van bodemisolatie

  • snel aangebracht
  • milieuvriendelijk
  • naadloos
  • 100% vochtdicht
  • hoogste isolatiewaarde
  • snelle terugverdientijd

BODEMISOLATIE

Uw investering:
€ 1100 eenmalig

Uw besparing
350 jaarlijks

Contactgegevens

Mercuriusweg 3
9561 AL Ter Apel

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
klantenservice@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Morgen om 08:00 weer geopend