Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Insufoam

Met spouwmuurisolatie bespaart u flink op uw energieverbruik. Wij vullen de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur met Insufoam schuim zodat uw huis lekker warm of koel blijft. Geen enkele investering in isolatie verdient zich zo snel terug als isoleren van uw spouwmuur: al in 3,5 jaar hebt u uw investering eruit!

Insufoam is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds.

Insufoam wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gegoten waarna het een schuim wordt welke niet plakt, niet zwelt na het verwerken en doordringt tot in de kleinste kieren en naden.  Op deze manier wordt alles perfect afgedicht en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen. Bij het verwerken van Insufoam wordt gebruik gemaakt van lucht en niet van Cfk’s om op te schuimen. Daarnaast is Insufoam waterafstotend, dampdoorlatend door de open-cel-structuur en geurneutraal. Insufoam voldoet uiteraard ook aan de huidige brandweervoorschriften.

De voordelen op een rijtje

 • Elk seizoen optimaal comfort
  Spouwmuurisolatie zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door: koel in de zomer, warm in de winter. Thermisch en akoestisch!
 • Snel en efficiënt
  De volledige na-isolatie van de muren gebeurt in een dag. De verwerking van Insufoam is gemakkelijk en laat geen vuil na. En het uiterlijk van je woning blijft ongewijzigd!
 • Vochtwerend en waterafstotend
  Insufoam is een zeer goede en volledig opvulling van de spouwmuur. Het is vochtwerend, waterafstotend en tegelijkertijd dampdoorlatend. Het vormt geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.
 • Ecologisch voordeel
  Je geniet van en hoge besparing op het energieverbruik dankzij een duurzaam product bestaande uit 70% gerecycleerd glas, zonder toegevoegde chemicaliën. Het is milieuvriendelijk en het zorgt voor een lagere C02-uitstoot.

Ideaal geschikt voor:

 • Spouwmuurisolatie

Contactgegevens

Mercuriusweg 3
9561 AL Ter Apel

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
klantenservice@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Morgen om 08:00 weer geopend