Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Stap voor stap naar
een duurzame toekomst!
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Subsidies

 

Duurzaamheidslening

Veel gemeentes in Nederland verstrekken duurzaamheidsleningen aan woningeigenaren die hun huis willen verduurzamen. Met deze lening financiert u tegen aantrekkelijke voorwaarden de maatregelen, zoals isolatie en zonnepanelen.

Gebied: kijk op de volgende website om te zien of deze ook beschikbaar is in uw gemeente

Hoogte lening: minimaal € 2.500,-

Meer informatie op: website Stimuleringfonds Volkshuisvesting (SVn)

Duurzame Monumenten Lening

Bent u in het bezit van een rijksmonument en gaat u deze restaureren? Dan komt u in aanmerking voor de Duurzame Monumenten Lening. Tegen een lage rente financiert u de energiebesparende maatregelen mee. Verduurzaming draagt bij aan het behoud van uw monument.

Gebied: Nederland

Beschikbaarheid: € 10.000.000,-

Hoogte lening: € 2.500,- tot € 25.000,-

Meer informatie op: website restauratiefonds

 

Vereniging van Eigenaren (VvE), wooncoöperatie en woonvereniging

Ook met een Vereniging van Eigenaren, woonvereniging of wooncoöperatie komt u in aanmerking voor de subsidie energiebesparing eigen huis. Op deze wijze kunt u op een duurzame wijze uw woongebouw, galerijwoningen, portiekwoningen, maisonnettes en appartementen isoleren. Meer informatie op www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis/vereniging-van-eigenaren.

Subsidies, regelingen of lening

Bent u geïnteresseerd wat er nog meer mogelijk is qua energiebesparende subsidies, regelingen of leningen? De overheid heeft de volgende website waar u kunt zien waar u in aanmerking voor komt: www.energiesubsidiewijzer.nl (website Overheid)

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de subsidieregeling vragen heeft. Neem dan gerust contact met ons op, u kunt een bericht achterlaten op onze website of ons bellen. We staan u graag te woord.

Contactgegevens

Telefoonweg 1b
9581 TK Musselkanaal

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
info@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten