BEVO Zonnepanelen

U heeft de beslissing gemaakt of u overweegt sterk zonnepanelen te laten plaatsen op uw dak of in uw tuin. Een goede keuze, in het kader van de energie transitie die wij allemaal zullen gaan ervaren in de toekomst. Men zegt dan ook in dit geval: Regeren is vooruitzien!

Maar waar moet u op letten zodat u goed voorbereid de beste keuze voor uw zonnepanelen kunt maken? Er zijn een groot aantal soorten zonnepanelen dus is het belangrijk te kijken welke en hoeveel panelen u daadwerkelijk nodig heeft.

Uiteindelijk wilt u het maximale rendement uit de zonnepanelen halen om zoveel mogelijk energie te kunnen opwekken. Efficiency is dan het sleutelwoord. Er zijn zonnepanelen met een efficiency van 18%, maar ook met 16%. Kies altijd zonnepanelen met een hoge efficiency. Welke zonnepanelen de hoogste efficiency hebben, kunnen wij voor u probleemloos uitzoeken. Zo kunt u ons aanbod vergelijken en bepalen wat de beste voor u is.

Het begint bij isoleren?

U kent BEVO wellicht van de slogan: Het begint bij isoleren! Dat klopt, maar het gaat verder met besparen! Besparen van energie, waarvan de kosten de pan uit rijzen. Er zijn allerlei mogelijkheden om op een efficiënte wijze uw uitgave te beperken en zelfs budgetneutraal te werken als het gaat om energie. Een van de mogelijkheden is het plaatsen van de zonnepanelen die BEVO in de collectie heeft.

Wanneer u heeft gekozen voor hoogwaardige isolatie van uw huis is het eveneens verstandig serieus te denken aan de energiebesparing door middel van zonnepanelen. De slogan van BEVO zou zo maar kunnen zijn: Eén en één is twee! Dus twee manieren om uw energiebesparing zo efficiënt mogelijk te maken. Het heeft voordelen om beide zaken goed te overwegen en bij ons onder te brengen, wij kennen uw huis als wij reeds hebben geïsoleerd en dat heeft alleen maar voordelen. Indien u nog niet van onze isolatie voordelen gebruik hebt gemaakt is ook dat een reden om serieus met ons deze voordelen te bespreken.

Belasting voordeel

BTW-Teruggaaf

Het is voor particulieren mogelijk om de betaalde btw op een zonne-installatie terug te vragen van de Belastingdienst. De BTW kunt u zelf terugvragen. Mocht u hierbij hulp willen, in samenwerking met onze fiscale afdeling, regelen wij zonder kosten de BTW-teruggaaf.

Wat regelt onze fiscale afdeling voor u?

U wordt aangemeld als ondernemer bij de Belastingdienst. Wanneer de btw-aangifte moet worden gedaan na het kwartaal waarin u de panelen heeft aangeschaft wordt deze opgemaakt en op tijd naar de belastingdienst gestuurd. Een verzoek om ontheffing van administratieve verplichtingen wordt tevens gedaan om te voorkomen dat er ieder kwartaal een btw-aangifte moet worden ingediend.

Btw betalen en ontvangen

In het jaar van de aanschaf van de zonnepanelen betaalt u over de opgewekte stroom. Afhankelijk van het vermogen van de aangesloten installatie wordt een vastgesteld bedrag (forfait) in mindering gebracht. Het volledige btw-bedrag krijgt u dus niet terug van de Belastingdienst. In de tabel staat aangegeven welk bedrag de Belastingdienst in mindering brengt bij een bepaald opwekvermogen in Wattpiek per jaar.

Ruim 100.000 particulieren hebben in de afgelopen jaren al een BTW teruggaaf gehad en dat heeft geen invloed op hun reguliere belastingaangifte.

Besparen

Wij verzorgen met veel genoegen een zonnestroom-installatie passend bij uw verbruik. Het is wel een goed idee om uw huidige verbruik onder de loep te nemen, tenslotte gaat u een investering aan voor uw huis of bedrijfspand.

Is er op korte termijn een verandering in uw gezinssituatie? Ook dat is een reden om alle zaken op een rijtje te zetten. Hier zijn een aantal energiebesparende suggesties voor u op papier gezet om uw stroomverbruik te verlagen.

Meer comfort

Op basis van uw jaarlijkse energieverbruik berekenen wij de grootte van de installatie.

Een grote installatie plaatsen is in de meeste gevallen niet nodig. Door besparing op uw energieverbruik kan er een overcapaciteit ontstaan, dan zijn er diverse opties om de extra stroom zelf te gaan verbruiken. Denk aan het plaatsen van een airco-systeem, met het huidige klimaat een prima idee, een andere wijze van koken, een inductie kookplaat bijvoorbeeld. Een elektrische auto kan een voordeel hebben, geen benzine tanken meer!

Wilt u graag verder geholpen worden door één van onze adviseurs? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0599 - 820 389 of kunt u via dit formulier een gratis adviesgesprek aanvragen.

Wat een fijn bedrijf. Nu al twee keer een opdracht laten uitvoeren. Beide keren netjes het werk uitgevoerd. Zeker aan te bevelen! Bron: Google Reviews
Eerlijk advies en goed werk geleverd. Goed advies gekregen en het werk prima uitgevoerd. Leuke werklui! Ik beveel BEVO zeker aan! Ik ben erg tevreden. Bron: https://www.solvari.nl/

Contactgegevens

Telefoonweg 1b
9581 TK Musselkanaal

Bel ons:
0599 - 820 389

Of email ons:
info@bevoisolaties.nl

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Nu geopend