Meer over Bodem isolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Werkwijze bodemisolatie

Bij bodemisolatie of ook wel kruipruimteisolatie hebben we het over het isoleren van de bodem van uw kruipruimte. Dit is een ideale manier van isoleren als vloerisolatie niet mogelijk is, bijvoorbeeld omdat de kruipruimte erg vochtig is of te laag zijn. Met bodemisolatie voorkomt u dat kou en vocht optrekken en zorgen voor koude vloeren en andere problemen.

Vocht is bijvoorbeeld zo’n probleem. Dat merkt u onder andere aan een kille, vochtige vloer of condens op de ramen. Vocht in huis is niet alleen nadelig voor uw woonplezier, maar komt ook de gezondheid niet ten goede. Door bodemisolatie toe te passen, wordt dit probleem snel verholpen.

Gratis offerte aanvragen

Zo passen we bodemisolatie toe

De eerste stap naar bodemisolatie is altijd een bezoek van een van onze isolatie-experts. Die komt gratis en vrijblijvend langs om de situatie bij u thuis te beoordelen en te bekijken of kruipruimteisolatie toe te passen is. Zo moet de kruipruimte bijvoorbeeld ongeveer 30 tot 40 centimeter hoog zijn en moet de bereikbaarheid in orde zijn. Ook onderzoeken we het vochtgehalte. Tijdens het bezoek bespreken we ook uw wensen en eisen, zodat we een offerte op maat kunnen geven. De offerte is natuurlijk ook vrijblijvend.

Bent u akkoord met ons voorstel, dan maken we een afspraak voor het aanbrengen van bodemisolatie. We nemen alle benodigdheden, zoals de juiste machines en het isolatiemateriaal, met ons mee. Vervolgens blazen we het isolatiemateriaal in de kruipruimte. Meestal is een laag van 20 centimeter voldoende, maar bij een hogere kruipruimte kan ook een hogere isolatielaag worden toegepast. Meestal duurt het aanbrengen slechts een dag. Bovendien zorgt het niet voor rommel in huis en kunt u ook gewoon thuisblijven.

Gratis offerte aanvragen