Meer over Dakisolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Dakisolatie

Is het dak van uw woning niet of niet goed geïsoleerd, dan gaat er zeer veel energie verloren via het dak. Bij een goed geïsoleerd dak bespaart u jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten, en u verhoogt het wooncomfort. Bovendien is elk dak te isoleren, of het nu schuin of plat is, en of de isolatie nu aan de binnenkant of buitenkant moet komen. BEVO helpt u met dakisolatie in Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Gratis offerte aanvragen

Dakisolatie binnenkant met gespoten polyurethaan

Door isolatieschuim aan de binnenkant van uw dak aan te brengen, realiseert u op een snelle en zeer effectieve wijze een flinke energiebesparing. BEVO gebruikt twee soorten isolatieschuim, dakisolatie met PUR of dakisolatie met Icynene. In beide gevallen kiest u voor een naadloze en luchtdichte isolatielaag, waarvan we de dikte exact kunnen bepalen. In de meeste gevallen is dakisolatie aan de binnenkant met isolatieschuim binnen een dag aangebracht.

Tussenvloerisolatie

Gebruikt u de zolder voornamelijk voor opslag, dan is het interessant om te kijken naar tussenvloerisolatie. Hierbij isoleren we alleen de zolder- of verdiepingsvloer, wat een stuk goedkoper is dan dakisolatie.

Dakisolatie buitenzijde

Het is ook mogelijk om aan de buitenzijde van het dak dakisolatie toe te passen. Dit vraagt wel om een uitstekende voorbereiding, die u of uw aannemer zelf uit moet voeren. We vertellen u natuurlijk graag wat de mogelijkheden zijn en wat er precies nodig is om de dakisolatie aan de buitenzijde zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Terugverdientijd dakisolatie binnenzijde

Over het algemeen ligt de terugverdientijd van dakisolatie aan de binnenzijde rond de 5 jaar. Dit is wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals het dakoppervlakte, de gekozen werkwijze en de bereikbaarheid. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en wensen, om u van goed advies te voorzien.

Werkwijze dakisolatie

Welke variant dakisolatie het beste is, hangt af van de situatie in uw woning. Bekijk de werkwijze dakisolatie  om te ontdekken op welke manier we te werk gaan en u van de beste oplossing voorzien.

Voordelen dakisolatie

  • Grote besparing energielasten
  • Snel aan te brengen
  • Snelle terugverdientijd
  • Meer wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Zeer hoge isolatiewaarde
Gratis offerte aanvragen