Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Gevel Reinigen & impregneren

Naast het grote aantal mogelijkheden dat BEVO biedt op het gebied van isolatie, kunt u bij ons ook terecht voor het laten reinigen en impregneren van uw gevels. We zetten de mogelijkheden graag op een rijtje.

Gevelreiniging

Na verloop van tijd kunnen gevels vervuild raken, waardoor het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand negatief beïnvloedt wordt. BEVO Isolaties & Duurzaamheid kan daarbij op twee manieren een oplossing bieden: het chemisch reinigen van de gevel, of gevelreiniging met stoom.

Gevelreiniging met stoom

Uw gevels kunnen ook gereinigd worden met stoom. Dat is een mildere manier van reinigen dan met chemische middelen, vooral geschikt voor lichte tot matige vervuiling. Het wordt vaak toegepast bij organische vervuiling, zoals mos. Gevelreiniging met stoom kost gemiddeld zo’n € 7,- per vierkante meter.

Chemische gevelreiniging

Bij het chemisch reinigen van de gevel maken we gebruik van een gespecialiseerd chemisch reinigingsmiddel. Na het aanbrengen laten we dit eventjes inwerken, om het daarna grondig af te spuiten. Het chemisch laten reinigen van uw gevel kost gemiddeld € 16,- per vierkante meter.

Om te beoordelen welke manier van gevelreinigen het meest geschikt is voor uw gevels en de mate van vervuiling, komen we graag vrijblijvend bij u langs.

Gevel impregneren

Het impregneren van uw gevels is een uitstekende oplossing voor problemen als doorslaand vocht in de woning, of als de gevel regelmatig veel mossen en algen bevat. Een geïmpregneerde gevel kan er weer jaren tegenaan.

Bij het impregneren van de gevel wordt er een waterafstotende vloeistof op uw gevel aangebracht. Deze vloeistof trekt in de gevel en laat een beschermende laag achter, die gemiddeld ongeveer 10 jaar intact blijft. Voordat we de gevel kunnen impregneren, moet deze goed gereinigd zijn. Het laten impregneren van een gevel kost ongeveer € 8,- per vierkante meter.

Voordat we kunnen impregneren, moeten we de gevels inspecteren en uw wensen bespreken. Pas dan kunnen we bepalen of impregneren haalbaar is en wat de exacte kosten zullen zijn. We komen natuurlijk graag vrijblijvend bij u langs om de gevels te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!