Gevelisolatie met Icynene voor nieuwbouw

Icynene is een isolatieschuim dat te vergelijken is met PUR-schuim. Het grote verschil is dat het aanbrengen gebeurt met behulp van water en lucht, en niet met behulp van chemicaliƫn. Bovendien vormt het een naadloze isolatielaag, die dankzij de open celstructuur nog steeds ademt.

Hoe werkt gevelisolatie met Icynene?

Icynene bestaat uit twee componenten die als een schuim aangebracht worden. Dit maakt het dan ook alleen geschikt voor toepassing bij nieuwbouw, waarbij de wanden nog niet definitief zijn afgewerkt. We brengen Icynene aan met een speciaal spuitpistool. Bij het aanbrengen is het vloeibaar, waardoor het alle naden en kieren vult. Het hardt vervolgens binnen enkele seconden uit en vormt zo een naadloze isolatielaag met een uitstekende isolatiewaarde. Na het aanbrengen kan de isolatielaag afgewerkt worden, zodat vervolgens de wanden ook verder afgemaakt kunnen worden. Icynene is dampdoorlatend, zodat de constructie nog steeds vocht kwijt kan raken via de wanden.

Gratis offerte aanvragen

Voordat we zeker weten of Icynene geschikt is voor uw gevel, komen we gratis langs voor een inspectie. De mogelijkheden verschillen namelijk per bouwwijze en situatie op de kavel. Onze isolatie-experts beoordelen de situatie, geven u advies over de mogelijkheden, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt.

Voordelen gevelisolatie met Icynene

  • Open celstructuur, dus vocht kan ontsnappen
  • Er komen nauwelijks schadelijke stoffen vrij bij het aanbrengen
  • Icynene bevat geen schadelijke drijfgassen (CFK)
  • Waterafstotend
  • Schimmelwerend
  • Branddovend

Kosten en terugverdientijd gevelisolatie met Icynene

De exacte kosten van gevelisolatie met Icynene voor nieuwbouw zijn pas te bepalen na onze inspectie. In algemene zin kunnen we zeggen dat de investering in gevelisolatie in ongeveer 3 tot 5 jaar wordt terugverdiend

Gratis advies over gevelisolatie met Icynene

Wilt u meer weten over gevelisolatie met Icynene in uw nieuwbouwpand? Vraag dan een gratis offerte aan, dan komen we langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Gratis offerte aanvragen