Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol

Spouwmuurisolatie wordt vaak met glaswol gedaan. Dat is een uitstekend product, zeker als je kiest voor hoge kwaliteit en een HR++-label. Dat is het geval bij Knauf Supafil inblaaswol. Het is speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande woningen, maar kan eventueel ook in nieuwbouwwoningen worden toegepast. Spouwmuurisolatie is een voordelige variant van isoleren die prima resultaat geeft.

Gratis offerte aanvragen

De voordelen van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol

Als materiaal heeft Knauf Supafil glaswol een aantal interessante voordelen.

Ten eerste heeft het een uitstekende isolatiewaarde. Van de minerale wollen scoort het zelfs het allerhoogste. Naast thermische isolatie zorgt Knauf Supafil bovendien ook voor akoestische isolatie. Het gaat ook erg lang mee zonder dat het zijn isolatiewaarde verliest.

Ten tweede hebben schimmels, rot en bacteriƫn geen kans. want Supafil is vochtwerend. Een groot bijkomend voordeel is dat het isolatiemateriaal hierdoor ook niet of nauwelijks inzakt. Tegelijkertijd blijft het materiaal ademen, waardoor vocht wel door de muren kan blijven ontsnappen en vochtproblemen voorkomen worden.

Tot slot is Knauf Supafil inblaaswol onbrandbaar, wat een veilig gevoel geeft, en bestaat het voor meer dan 75% uit gerecycled glas. Hierdoor is het minder belastend voor het milieu en niet schadelijk voor de gezondheid.

Werkwijze spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol

Voordat we weten of Knauf Supafil inblaaswol geschikt is voor uw spouwmuur, zullen onze isolatie-experts langskomen om de situatie te bekijken. In het gesprek dat volgt, bespreken we de mogelijkheden, kosten en geven we u advies over de oplossing die het beste past.

Blijkt dat spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol te zijn, dan maken we een afspraak voor plaatsing. Op de dag van plaatsing boren we volgens een vast patroon gaten in de voegen, om zo de wol te kunnen inblazen. Dankzij het patroon van boorgaten en de eigenschappen van het materiaal zorgen we voor een egale laag isolatiemateriaal.

Kosten spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol

Een offerte voor spouwmuurisolatie is altijd maatwerk, omdat het sterk afhankelijk is van allerlei factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal vierkante meters muur, maar ook de bereikbaarheid en staat van de muren. Over het algemeen verdien je een investering in spouwmuurisolatie met Knauf Supafil glaswol binnen 3 tot 5 jaar terug.

Voordelen spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol

We zetten de voordelen van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol nog eens op een rijtje:

  • Vochtwerend
  • Brandveilig
  • Milieuvriendelijk
  • Dempt geluid
  • Hoge isolatiewaarde
  • Zakt niet in
  • Lange levensduur

Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil inblaaswol in uw woning?

Wilt u de spouwmuren in uw woning laten isoleren met Knauf Supafil inblaaswol? Vraag dan eerst een gratis offerte aan. We komen dan vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u van advies te voorzien. Op basis van de inspectie maken we daarna een offerte op maat.

Gratis offerte aanvragen