Tussenvloerisolatie

Als u uw zolder alleen voor opslag gebruikt, en niet als woon- of werkruimte, dan is tussenvloerisolatie in veel gevallen een slimmere investering dan dakisolatie. Tussenvloerisolatie zorgt namelijk voor een warmere en minder vochtige zolder, maar is een stuk goedkoper dan dakisolatie. Dakisolatie zorgt daarentegen wel voor nog meer comfort en grotere energiebesparing.

Gratis offerte aanvragen

Dakisolatie of tussenvloerisolatie?

Wilt u een uw spullen goed opslaan op zolder en tegelijkertijd uw energielasten omlaag brengen, dan is tussenvloerisolatie een uitstekende keuze. Maar we in sommige gevallen  bijvoorbeeld ook de vloer tussen de begane grond en eerste verdieping isoleren. In alle situaties is er minder warmteverlies: de zolder of verdieping is warmer, minder vochtig en er gaat minder warmte verloren vanuit de rest van de woning, zodat u minder hoeft te stoken en kosten bespaart.

Voor de isolatie van uw zolder gebruiken we zogenaamde minerale wol of cellulose. Dat kan glaswol van Knauf zijn of Easycell Cellulose wat we door middel van inblazen kunnen aanbrengen. In alle gevallen zorgen we voor een uitstekende isolatielaag waar u direct van profiteert.

Bent u van plan de zolder toch als woonruimte of werkruimte te gebruiken, dan ligt het meer voor de hand om dakisolatie toe te passen. De allerbeste vorm van isolatie is het toepassen van zowel dakisolatie als tussenvloerisolatie.

Het begint met advies

Onze isolatie-experts komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken en u van advies te voorzien. De beste manier van tussenvloerisolatie hangt bijvoorbeeld af van de constructie, dus dat zullen we eerst onderzoeken. Op basis van de bevindingen vertellen we u wat in uw situatie de beste aanpak is, wat de bijbehorende kosten zijn en of u in aanmerking komt voor een subsidie. Vervolgens heeft u met de offerte op zak de tijd om te vergelijken, na te denken en uiteindelijk een keuze te maken.

Gratis offerte aanvragen