Waarom woning laten isoleren? Dit zijn de grote voordelen

Misschien vraagt u zich af of de investering in woningisolatie een verstandige keuze is. In bijna alle gevallen is het antwoord daarop een volmondig ‘ja’. We zetten de voordelen van woningisolatie voor u op een rij, zodat u ziet waarom woningisolatie een goede zet is.

Voordelen woningisolatie in het kort

  • Bespaar tot wel 25% op gas- of elektriciteitsverbruik bij verwarmen.
  • Profiteer daarmee van een aanzienlijke kostenbesparing.
  • Kies voor duurzaam en verlaag de CO2-uitstoot, spaar het milieu en verhoog de waarde van uw woning.
  • Binnen een paar jaar terugverdiend.
Gratis offerte aanvragen

Minder gas- of elektriciteitsverbruik

Of u nu gas of elektriciteit gebruikt om uw woning te verwarmen: met woningisolatie zult u minder stoken en geld besparen.

Normaal gesproken gaat er veel warmte in uw woning verloren door een dak dat niet geïsoleerd is. Warme lucht stijgt namelijk op en verdwijnt zomaar via het dak. Met dakisolatie is dat verleden tijd, en bespaart u, afhankelijk van uw situatie, op jaarbasis tot wel 700 euro. Bovendien blijft de woning met dakisolatie ook koeler in de zomer.

Spouwmuurisolatie is een hele populaire vorm van woningisolatie. dat komt omdat het makkelijk aan te brengen is, geen troep geeft in huis en u gewoon thuis kunt blijven tijdens het aanbrengen. Door de spouwmuren te isoleren, bespaart u al snel meer dan 500 euro per jaar, afhankelijk van uw woning en het dak.

Vloerisolatie voorkomt koude vloeren en beperkt vocht in huis. Deze vorm van woningisolatie zorgt voor een besparing op uw energierekening van ongeveer 200 euro per jaar, ook hierbij weer afhankelijk van uw exacte situatie.

Gratis offerte aanvragen

Meer wooncomfort

Naast een besparing op uw energielasten, zult u ontdekken dat woningisolatie ook zorgt voor veel meer wooncomfort. U zult namelijk minder last hebben van koude spouwmuren of vloeren die kil aanvoelen. Bovendien is de temperatuur in huis veel gelijkmatiger verdeeld en stabieler, waardoor u straks nog prettiger woont!

Alles over woningisolatie op maat

Natuurlijk is niet elke woning hetzelfde en zijn niet alle opties op dezelfde manier toe te passen. Daarom begint woningisolatie bij BEVO altijd met een bezoek van een van onze isolatie-experts. We bespreken dan uw wensen en eisen en onderzoeken de mogelijkheden. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar eventuele subsidies, zodat we uiteindelijk tot een scherpe offerte komen.

Gratis offerte aanvragen