Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Verwerker icynene isolatieschuim.

Wat zijn de voordelen van Icynene isolatie?
Icynene ruikt – tijdens en na het aanbrengen – beduidend minder dan PUR.
In tegenstelling tot de klassieke Polyurea komen tijdens het aanbrengen van Icyneneschuim geen schadelijke vluchtige stoffen vrij. Het schuim bevat geen Cfk’s, formaldehydes, HCFK’s, HFA of andere vluchtige stoffen.
Het ontbreken van deze schadelijke vluchtige stoffen maakt Icynene tot het ideale isolatiemateriaal voor personen met allergieën.

Tijdens het expanderen komt voornamelijk waterdamp vrij, onschadelijk voor mens en milieu. Eenmaal aangebracht bevat Icynene 99 procent lucht en slechts 1 procent materiaal. Dankzij de opencellige structuur blijft Icynene dampopen (ademend).

Icynene is hydrofoob (waterafstotend) en neemt geen vocht op. Ondanks de opencellige structuur zuigt het schuim zich niet vol met water. Icynene vormt een perfecte naadloze en luchtdichte isolatielaag. Hierdoor is in ons klimaat geen dampscherm nodig. Prijstechnisch is Icynene een zeer interessant alternatief.

Icynene is geen voedingsbodem voor bacteriën, schimmels, insecten of knaagdieren Icynene is brandveilig.