Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Duurzaamheid is de sleutel tot een betere wereld.

Je bent dief van je eigen portemonnee als je in een huis woont waar je tocht en vocht vrij spel hebben.

BEVO is, ondanks er geen subsidie meer wordt gegeven aan huizenbezitters, overtuigd van de voordelen van isolatie.  Een voorbeeld: Een simpele investering van €1000,- en uw vloer is geïsoleerd. Dit bespaart u €200,- per jaar aan energiekosten.

Een ander voorbeeld: Dakisolatie is een onderwerp wat vooral in de winter zichtbaar is! Sneeuw op de daken, en plotseling een dak zonder een volledig sneeuwtapijt. Dat duidt erop dat er ergens warme ontsnapt en het dus slecht is geïsoleerd. Een investering van €1250,- en u bespaart vervolgens op jaarbasis zo rond de €300,- op de energiekosten. 

Er zijn nog meer voorbeelden: Spouwmuurisolatie, Bodemisolatie. Overal waar warmte wordt gegenereerd is er een kans op verlies van diezelfde warmte. Dat wil BEVO nu juist op een duurzame manier tegen gaan. Duurzaam? U zult denken, weer zo’n milieupraatje, we moeten dit en we moeten dat!  Toch is duurzaamheid wel de sleutel tot een betere wereld, ook in isolatie! Duurzaamheid betekent: “De eigenschap van lang goed te blijven of te blijven bestaan”. En dat precies wat BEVO met uw huis, bedrijf, pand voor ogen heeft.

Een gekwalificeerde en betrouwbare specialist die uw woning of bedrijfspand het beste kan isoleren? Als gecertificeerd bedrijf werken wij met ervaren vakmensen, hoogwaardige materialen en volgens de strenge normen van onze certificering INSULA.

Isolatie blijft een speerpunt van de regering, het milieu zal een nog grotere invloed hebben op ons dagelijks leven. Hoe je het ook bekijkt, wij zullen er allemaal mee te maken hebben, vroeger of later. Dan kun je maar beter er goed op voorbereid zijn. BEVO is er voor u als het gaat om de isolatie van uw kostbare bezit.