Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Milieu, milieu en nog eens milieu!

En toch hebben ze gelijk. Over een aantal jaren is het vechten om een beetje stroom. Staan wij in de rij omdat er geen gas meer is. Nu is het zaak om vooruit te denken! BEVO is al bezig met innovatie en het op orde brengen van het energiegebruik. Isoleren is het toverwoord, echt waar! Zorg voor een goed geïsoleerde omgeving zodat er alleen maar energie wordt verbruikt wat ook werkelijk wordt gebruikt. Elektriciteit is straks het nieuwe goud, zorg dat u er op voorbereid bent dit goud ook goed te gebruiken! 

Isolatie, een toverwoord?

Niets is minder waar, als u het huidige aanbod bekijkt van goede bedoelde acties. Als u isoleren gaat, dan krijgt u dit en of dat!  Daar heeft BEVO iets op gevonden, een klip en klaar verhaal zonder lokkertjes. Wij kunnen het niet mooier maken dan het is, maar wel duidelijk en reëel. Isolatie is nu eenmaal iets wat je niet ziet maar wel merkt aan je energierekening. Bel of mail ons, wij toveren niet maar vertellen u de waarheid.

Icynene isolatie is een schuimisolatie die een perfecte luchtdichtheid en duurzaamheid heeft. De thermische en akoestische eigenschappen zijn uitstekend. Dit, van oorsprong Canadees product, is ontwikkeld vanwege de extreme temperatuurverschillen in dat land en daar kan Nederland inmiddels ook over mee praten. Het materiaal is tevens geurloos, ozonvriendelijk en heeft geen vluchtige organische stoffen in zich. Het is een stuk milieuvriendelijker dan PUR, krimpt niet, absorbeert geen water en vormt geen voedingsbodem voor insecten en ander ongedierte. De toekomst van isoleren ligt in de producten die duurzaamheid zijn en zonder schadelijke bijwerking kunnen worden gebruikt. Icynene isolatie is zo’n product, vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons op 0599 – 820 389.