Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Rabobank Duurzaam Wonen Experience

Wil jij ook duurzamer wonen?

Kom dan naar de Duurzaam Wonen Experience op dinsdag 19 september 2023 in Stadskanaal

Beste klant, 
Met de huidige energieprijzen overwegen steeds meer woningeigenaren om hun huis te verduurzamen. Overweeg jij ook om je huis te verduurzamen, maar heb je vragen over hoe je dat moet aanpakken, wat je moet kiezen of heb je vragen over de financiering? Kom dan naar de Duurzaam Wonen Experience op dinsdagavond 19 september 2023 in Stadskanaal. 

Rabobank helpt je graag een stap verder

Tijdens de avond ontvang je informatie over stappen die je kunt nemen in het verduurzamen van je woning. Van het aanvragen van subsidie, mogelijkheid voor financiering, warmtepompen, isolatietips, zonnepanelen tot vele andere energiebesparingmogelijkheden. Samen met lokale ondernemers gaan we graag het gesprek met je aan.
Kom het beleven
We nodigen je van harte uit op:

  • Het Rabobankkantoor in Stadskanaal, Hemendwarsweg 2
  • Parkeren: Parkeerplaats voor of naast (ALDI) de Rabobank
  • Dinsdag 19 september 2023
  • Start programma 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
  • We sluiten rond 21.00 uur af 

Verduurzamen
Er zijn verschillende manieren  om het verduurzamen van je woning te bekostigen. Bijvoorbeeld het investeren van spaargeld, het verhogen van de hypotheek of een energiebespaarlening via het warmtefonds. De overheid stimuleert ook het verduurzamen van woningen. Ze bieden verschillende subsidiemogelijkheden wat het verduurzamen van de woning extra aantrekkelijk maakt.   

HomeQgo
Om inzicht en hulp te bieden werkt Rabobank samen met de huisscan homeQgo. Binnen enkele klikken weet je welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen. Naast een lagere energierekening levert het ook een positieve bijdrage aan het milieu én kan de waarde van je woning stijgen. 

Kom je ook?

Meld je via onderstaande button aan voor 12 september 2023 voor de Duurzaam Wonen Experience op 19 september 2023. Wees er snel bij want vol=vol!

Aanmelden