Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Verplichte certificering: veilig werken met PUR

Sinds 24 augustus 2023 is een certificering verplicht voor het spuiten van PUR. Dat betekent dat vanaf deze datum bedrijven en werknemers die met producten op basis van polyurethaan (zoals PUR), een training gevolgd moeten hebben. Wij kunnen trots zeggen dat BEVO en alle werknemers aan de verplichtingen hebben voldaan, en we dus veilig werken met PUR!

Omdat we op dagelijkse basis met PUR werken, zien we hoe belangrijk het is dat we veilig met dit product werken. Want hoewel het product en het gebruik ervan veel voordelen heeft, kan onjuist aanbrengen voor problemen zorgen. Al onze isolatie-experts zijn daarom gecertificeerde PUR-spuiters. Bovendien kunt u met al uw vragen over de producten terecht bij onze adviseurs.

Er is de laatste jaren veel angst ontstaan rondom het gebruik van PUR. Dat is jammer, wat vele onderzoeken laten zien dat het een fantastische isolatiewaarde heeft. Tegelijkertijd begrijpen we de angst, want bij onjuist gebruik kan het gevaarlijk zijn. Daarom vinden we de oprichting van het meldpunt PUR-slachtoffers een uitstekend initiatief.

Maar zolang PUR aangebracht wordt onder de juiste omstandigheden, op de juiste manier en met het juiste gereedschap, kan het nog steeds een perfect hulpmiddel zijn bij het isoleren van gebouwen. Daarom investeren we continu in de noodzakelijke trainingen, certificeringen en zorgen we er met z’n allen voor dat we veilig werken met PUR.