Meer over Dakisolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Dakisolatie met Icynene

Icynene is een geavanceerd isolatieschuim dat te vergelijken is met gewone PUR. Het grote verschil is dat het op waterbasis is en met lucht wordt ingeblazen. Naast dakisolatie gebruiken we Icynene ook voor de isolatie van vloeren en wanden. Omdat het wordt aangebracht en uithardt met behulp van water is het vrijwel geurloos tijdens en na het aanbrengen ervan.

Hoe werkt dakisolatie met Icynene?

Of we uw dak kunnen isoleren met Icynene, hangt van een aantal factoren af. Daarom begint dakisolatie altijd met een gratis en vrijblijvend bezoek van een van onze isolatie-experts. We bespreken dan uw wensen, bekijken de mogelijkheden en onderzoeken uw dak. We geven u vervolgens advies over de mogelijkheden en beste variant, met daarbij ook een gratis offerte.

Gratis offerte aanvragen

Icynene aanbrengen voor dakisolatie

Tijdens en twee uur na het aanbrengen van Icynene dakisolatie mag u niet aanwezig zijn in de woning. Wij gebruiken beschermende kleding en een speciaal spuitpistool om het isolatieschuim aan te brengen. Het is bij het aanbrengen vloeibaar, zodat het alle naden en kieren bereikt. Na het aanbrengen hardt Icynene binnen een paar seconden uit, waardoor het een naadloze isolatielaag vormt. We hebben van tevoren al besproken welke dikte er precies nodig is voor de gewenste isolatiewaarde. Omdat Icynene dampdoorlatend is, kan de constructie ook na het aanbrengen eventueel vocht nog kwijt.

Voordelen dakisolatie met Icynene

  • Icynene ademt, zodat houtrot geen kans krijgt
  • Er komen nauwelijks schadelijke stoffen vrij
  • Icynene bevat geen schadelijke drijfgassen (CFK)
  • Branddovend
  • Schimmelwerend
  • Waterafstotend

Gratis advies over dakisolatie met Icynene

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om dakisolatie toe te passen in uw woning? Vraag dan een gratis offerte aan, dan komt een van onze isolatie-experts bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Gratis offerte aanvragen