Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Veilig werken met PUR

Vanaf 24 augustus 2023 is het verplicht een certificering the hebben voor het spuiten van PUR. Volgens de nieuwe Europese wetgeving die is aangenomen moeten bedrijven en hun werknemers die werken met producten op basis van polyrethaan (PUR) daarvoor een opleiding hebben gevolgd.

Bij BEVO Isolaties & Duurzaamheid werken wij dagelijks met polyrethaan (PUR). Al onze isolatie werknemers zijn gecertificeerde PUR spuiters. Daarnaast kunnen onze adviseurs u de ins en outs vertellen over de PUR producten waarmee wij werken.

De afgelopen jaren is er veel angst ontstaan rondom het gebruik van PUR schuim. Vele onderzoeken hebben uitgewezen dat PUR schuim een geweldige isolatiewaarde heeft, dit is één van de grootste voordelen hiervan. Het is belangrijk dat het aanbrengen hiervan gebeurd onder de juist omstandigheden en met het juiste gereedschap, in dat geval kan PUR optimaal isoleren. Onze adviseurs kunnen u helpen met het beantwoorden van al uw vragen rondom isoleren, zo ook over die van PUR schuim.

Wij kunnen dan ook trots zeggen: “Wij werken veilig met PUR”.