Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

De elfstedentocht staat op de tocht!

Hallo hier is Rudi van Bevo!

De afgelopen tijd was het en is het erg warm! Temperaturen van 32 graden zijn vrij normaal aan het worden. De elfstedentocht staat op de tocht! Erben Wennemars heeft geen doel meer in zijn leven! De kruisjes van de tocht der tochten worden niet meer gemaakt en tot overmaat van ramp zijn er twaalf ijsmeester die een ww uitkering gaan aanvragen.

De reden voor uw aanvraag meneer? De opwarming van de aarde, zegt u?

Ik kan mij voorstellen dat deze twee vragen bij de twaalf ijsmeesters veelvuldig gesteld worden. Nu zijn er ook mensen die het wel lekker vinden dat het zo aan het opwarmen is. De ijsmeesters, maar dan van Ola, de fameuze raketjesmakers staan iedere ochtend naar de omzetcijfers te kijken van hun kostbare bevroren water met een smaakje. Ik hoor het ze zeggen: de magnums gaan lekker!

Zo zie je maar weer dat iedereen verschillende voorkeuren heeft, de ene houdt van skieën op sneeuw, de ander in het water en dat terwijl het eigenlijk hetzelfde is, bevroren water is en blijft water!

Wij zijn al geruime tijd bezig met isoleren en dat bevalt ons goed, een hoop tevreden klanten, de noordelijke regio kent ons inmiddels en daar zijn wij heel blij mee. Nu denkt u, ja, en dan? Daar kom ik zo op. Ola heeft een nieuwe ijssoort ontwikkeld, een roze magnum, iets nieuws waar zij de omzetcijfers te proberen te kraken. Ik ben benieuwd of dat lukt, een roze ijsje is nu niet direct het summum van een lekkernij, chocolade is bruin of wit, roze heeft zo zijn eigen kleurvoorkeuren. Een meisjeskamer in roze, ja! We gaan het zien bij Ola!

Die warmte brengt wel een hoop gezeur en gezever met zich mee. Je moet warme thee gaan drinken, je moet koude muntthee drinken, je moet dit, je moet dat! Ventilatoren, zwembaden, jacuzzi’s, ze kunnen ze niet aanslepen. En alles heeft electra nodig, ook dat nog. De energie jongens werken zich een slag in de rondte om iedereen voor een ‘goed prijsje’ energie te leveren. Het zwembad draait met de zandfilterpomp op volle toeren, de ventilator staat in de coronastand, dat wel zeggen thuis op de werkplek. De jacuzzi bubbelt er lustig op los…. maar elk nadeel heeft zijn voordeel! Je kunt ook zorgen dat je de energie zelf opwekt en daar is Bevo inmiddels ook mee bezig, de collectie is uitgebreid met een zonnepanelen afdeling. Daar haal je de winst, los van isoleren, waar wij ook goed in zijn. De stroom die je met je panelen opwekt is voor jou en niemand anders. Je kunt zelfs teveel stroom opwekken, dat is dan weer handig voor Erben, een ijsbaan achter in de tuin, met om de vijf meter een bordje met Leeuwarden, Bartlehiem, Workum, Dokkum en nog acht andere namen. Er is weer een doel in het leven! Wij kunnen voor dat doel zorgen, bel of mail ons voor de zonnepanelen!