Meer over Dakisolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Werkwijze dakisolatie

Dakisolatie is een uitstekende manier om uw wooncomfort te verhogen en aanzienlijke besparingen op uw energierekening te realiseren. Er zijn verschillende manieren van dakisolatie mogelijk. Daarom beginnen we het traject altijd met een adviesgesprek.

Adviesgesprek en schouw

Voordat we werkzaamheden uitvoeren, komen onze isolatie-experts langs om de situatie te bekijken. Dat is gratis en vrijblijvend! Tijdens het bezoek bespreken we uw wensen en mogelijkheden, en onderzoeken we het dak. Met dit onderzoek achterhalen we namelijk wat de beste manier van dakisolatie is: welk materiaal is het meest geschikt en welke manier van aanbrengen werkt het beste? Onze isolatie-experts zullen op basis van uw wensen en de mogelijkheden een advies geven en daarbij een prijsopgave doen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd de dakisolatie krijgt die het beste voor u werkt!

Werkzaamheden afhankelijk van soort dakisolatie

Bij BEVO kunt u kiezen voor 2 verschillende soorten dakisolatie: dakisolatie met PUR of dakisolatie met Icynene[1] . Gebruikt u de zolder niet voor wonen of werken, dan is het ook mogelijk om tussenvloeren en plafonds te laten isoleren[2] .De exacte werkwijze is afhankelijk van de soort dakisolatie, maar in alle gevallen zorgen we ervoor dat we netjes en schoon werken en de ruimte in dezelfde staat achterlaten als we hem aantroffen. Maar dan natuurlijk mét dakisolatie!

Gratis advies aanvragen

Zoals gezegd begint het traject met een adviesgesprek. Om dat te plannen, kunt u direct een gratis offerte aanvragen. Daarna nemen we contact met u op om de afspraak te plannen.

Gratis offerte aanvragen