Gevelisolatie met PUR voor nieuwbouw

Polyurethaan- of PUR-schuim is een uitstekend materiaal om gevels van nieuwbouwpanden te isoleren. Het bestaat uit twee componenten die door een chemische reactie samen snel uitzetten en een harde, naadloze isolatielaag vormen. Onze PUR bevat geen CFK’s en ook bij en na het aanbrengen komen geen schadelijke drijfgassen vrij.

Voordelen van gevelisolatie met PUR

  • PUR wordt aangebracht als vloeistof, en bereikt daardoor alle naden en kieren.
  • PUR is waterafstotend
  • PUR heeft een uitstekende isolatiewaarde
  • PUR vormt een dikke, naadloze isolatielaag
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Branddovend
Gratis offerte aanvragen

Gevelisolatie met PUR aanbrengen

Of gevelisolatie met PUR voor uw nieuwbouwpand de beste optie is, bekijken we graag op locatie. Onze isolatie-experts komen langs om de situatie te bekijken en u te adviseren over het beste isolatiemateriaal in uw situatie. Op basis daarvan en op basis van uw wensen en eisen, maken we een offerte op maat. Daarna volgt een afspraak voor het aanbrengen. We hebben een gespecialiseerde machine die de twee componenten van het PUR-schuim mengt. Met een spuitpistool brengen we de gewenste dikte aan op de gevels.

Vervolgens zet het uit en vormt het een harde, naadloze laag isolatie. Na het afronden van onze werkzaamheden is de gevel klaar om verder afgewerkt te worden. De isolatiewaarde is uitstekend, en afhankelijk van de dikte. Dit bespreken we ook in ons vrijblijvende adviesgesprek.

Kosten en terugverdientijd

Onze offertes zijn altijd op maat, maar over het algemeen ligt de terugverdientijd van de investering in gevelisolatie met PUR rond de 3 tot 5 jaar. Ook hierover kunnen we u uitstekend adviseren in ons eerste gesprek.

Gratis offerte aanvragen