Vloerisolatie met Icynene

Vloerisolatie met zogenaamd Icynene H2foam LITE, een Icynene PUR-schuim, komt steeds vaker voor. Het schuim heeft veel van dezelfde eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, met als grootste verschil dat het uithardt door middel van water, en dus niet door middel van gas zoals bij PUR. Dit heeft dan weer als voordeel dat de luchtbellen bij Icynene vooral uit lucht bestaan, waardoor het nagenoeg geurloos is, zowel tijdens als na het aanbrengen. Desondanks is het voor u als bewoner nog steeds verplicht om bij het aanbrengen van Icynene tijdens en 2 uur na het aanbrengen niet in huis aanwezig te zijn.

Vloerisolatie voor hout en oudere vloeren

Icynene is een PUR-schuim met open cellen. Dat betekent dat het ademt, waardoor het zeer geschikt is voor houten vloeren. Daarnaast is het ook bijzonder goed te gebruiken voor oudere vloeren. Omdat het dampdoorlatend is, kan de constructie namelijk nog wel (verder) drogen. BEVO Isolaties is een gecertificeerd isolatiebedrijf, wat een belangrijke vereiste is bij het aanbrengen van vloerisolatie met Icynene. We werken altijd veilig en met de meest moderne technieken. Naast vloerisolatie voor houten vloeren en oudere vloeren is Icynene ook in veel andere gevallen een uitstekend middel. Tijdens een gratis adviesgesprek beoordelen wij de situatie in uw woning en adviseren we u over het gebruik van Icynene of een andere vorm van vloerisolatie.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Voordelen vloerisolatie met Icynene

  • Open cellen, dampdoorlatend en zeer licht
  • 100 % expansie op waterbasis, volledig geurloos, ozonvriendelijk
  • Zonder HCFC, HFA, CFC, VOS of formaldehyde
  • Zelfdovend, vlamvertragend, brandklasse E

Wat kost vloerisolatie met Icynene?

Tijdens het gratis adviesgesprek zullen we ook over de bijbehorende kosten praten. In algemene zin kunnen we zeggen dat de terugverdientijd voor vloerisolatie tussen de 7 en 10 jaar ligt. Onze adviseur zal ook meer kunnen zeggen over het geldende btw-tarief en eventuele subsidies vanuit de overheid voor energiebesparende maatregelen.

Gratis adviesgesprek aanvragen