Meer over Dakisolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen

Klantenreviews

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten!

Samenwerkingspartners

Dakisolatie met PUR: Plixxent AL1100 PUR

Een van manieren om uw dak te isoleren, is met PUR. Dit bekende middel wordt op de bouw op allerlei manieren ingezet, wij gebruiken het vooral voor het isoleren van daken en wanden. Het kan bovendien gebruikt worden bij zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel van PUR is dat het uitzet bij het aanbrengen, zodat het alle naden en kieren vult en er een naadloze isolatielaag ontstaat. Dat draagt bij aan de uitstekende isolatiewaarde.

Voor alle soorten daken

Uw dak isoleren met PUR is een effectieve en snelle manier om energie te besparen. Normaal gesproken gaat er veel warmte verloren via uw dak, maar dat is dankzij dakisolatie met PUR verleden tijd. PUR zorgt voor een luchtdichte isolatielaag, waardoor de warmte niet langer verloren gaat en u direct bespaart op uw energierekening. In de meeste gevallen kunnen we uw dak binnen een dag isoleren.

Gratis offerte aanvragen

Plixxent AL1100 PUR aanbrengen

Ons PUR-schuim bestaat uit twee componenten. Met een speciale machine worden deze componenten bij het aanbrengen vermengd. Door het mengen reageren de twee componenten met elkaar, waardoor het schuim uitzet en snel hard wordt. Hierdoor ontstaat een strakke en nette isolatielaag zonder naden, wat voor een luchtdicht eindresultaat zorgt.

En dat zorgt op z’n beurt weer voor een zeer goede isolatiewaarde. Brengen we 9 centimeter dakisolatie met PUR aan, dan heeft dat al een Rc-waarde van ongeveer 3,5. Bij 14 centimeter gaat de Rc-waarde al richting de 5! Tijdens het gratis en vrijblijvende adviesgesprek bespreken we uw wensen, eisen en de mogelijkheden. Onze isolatie-expert zal u dan ook een offerte op maat geven.

Plixxent AL1100 PUR bevat geen CFK’s en ook bij het aanbrengen komen deze schadelijke gassen niet vrij. Desalniettemin is het verplicht dat u tijdens en twee uur na het aanbrengen niet aanwezig bent in de woning.

Gratis offerte aanvragen

Voordelen van dakisolatie met Plixxent AL1100 PUR

  • Naadloze isolatielaag
  • Bereikt alle kieren, hoeken en naden
  • Bevat geen schadelijke drijfgassen (CFK)
  • Waterafstotend
  • Binnen 1 dag aangebracht
  • Branddovend