Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Pis niet naast
de subsidie pot!!
Wilt u ook isoleren met subsidie?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

De beste isolatiemethode?

De beste isolatiemethode? Een vraag die ik heel vaak hoor en die is niet zo makkelijk te beantwoorden. Waarom niet? Omdat ik dat eigenlijk ook niet weet!

Het ligt eraan wat je wilt isoleren.

Onder isoleren verstaan wij in ieder geval niet dat wij een aparte kamer geluiddicht maken zodat je voor de rest van je leven geïsoleerd kunt leven! Hoewel, voor sommige mensen... Nee, isoleren betekent de warmte binnen en de warmte buiten houden. Nu ik het zeg denk ik, dit noemen ze nou een tegenstelling, en toch is het zo. In mijn werk als ‘baas’ van BEVO ben ik al heel wat rare dingen tegen gekomen. Eén van de eerste vragen: kan ik ook subsidie krijgen? Logisch, want wij Nederlanders houden wel van een voordeeltje. Een andere vraag: Moet mijn afzuigkap ook geïsoleerd worden? Dat kan natuurlijk mevrouw, maar dan gaat het wel een beetje ruiken in de keuken. Natuurlijk zijn er ook hele zinnige vragen waar wij gelukkig een antwoord op kunnen geven. Vragen over welke methode voor een spouwmuur het beste is. Of wat is het rendement van vloerisolatie. Allemaal hele logische vragen.

Waar of niet waar 

Een spouwmuur mag nooit compleet worden gevuld met isolatiemateriaal. Een geventileerde spouw zorgt ervoor dat een regendoorslag optreedt, de muur sneller droogt en een inwendige condensatie plaatsvindt.

Antwoord

Spouwmuren mogen bijna altijd volledig worden gevuld maar wel door een deskundige firma en met materiaal wat er speciaal voor geschikt is.

 

Zoals wij Groningers altijd zeggen, Komt goud, mien jong!

Rudi Berndt
- Operationeel directeur BEVO Isolaties & Duurzaamheid

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Nu geopend