Het begint bij isoleren...
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Pis niet naast
de subsidie pot!!
Wilt u ook isoleren met subsidie?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Hoe groen bent u bezig?
Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Het oog wil ook wat.

Ik zie het afgelopen half jaar steeds meer mensen klussen. Logisch, aangezien we niet meer of bijna niet meer kunnen reizen naar die oom of tante 150 kilometer verderop. Het kan wel, maar Mark Rutte geeft aan; houd afstand, 1,5 meter afstand. Ik denk dat 150 kilometer genoeg afstand is!

We gaan dus massaal naar IKEA, GAMMA, PRAXIS, KARWEI, HUBO, KLUSWIJS en dan vergeet ik er waarschijnlijk nog wel een paar. Afgelopen zomer was het tuinhout niet aan te slepen, de tuintjes van de Nederlander hebben er nog nooit zo mooi en verzorgd uit gezien. Mijn eigen tuin moet ook nodig op de schop maar ik heb totaal geen groene vingers en trek met veel liefde de duurste planten uit de tuin omdat ik denk dat het onkruid is. Ooit heeft een vooraanstaande bioloog mij gezegd: “Onkruid bestaat niet, het is een kruid wat zorg verdient!” Ik wil hem van harte uitnodigen om in mijn tuin te komen kijken of er kruid of onkruid staat te woekeren, hoef ik dat niet te doen! De karretjes bij de tuincentra lagen vol met pootaarde en planten om de tuin er mooier uit te laten zien. Ik begrijp dat wel. Het oog wil ook wat.

En dat is nou net grappig, want bij BEVO doen wij iets wat de meeste mensen eigenlijk niet zien. Wanneer wij een spouwmuur hebben behandeld en er na zes maanden een mailtje van de klant komt dat hij 30% minder gas verbruikt, dus geld overhoudt zijn wij blij! Wij hebben goed werk geleverd en hij houdt geld over om zijn tuin op te knappen. Nu zag ik dus heel wat mensen naar de bouwmarkt en tuincentra gaan. Bij de bouwmarkt en tuincentra geef je alleen maar geld uit. Maar wist je dat als je isoleert, je hier ook geld voor terug krijgt? Niet alleen in de besparing op de energierekening, maar ook in de vorm van subsidies! Er was de afgelopen tijd veel discussie over deze subsidies, maar uiteindelijk is het zo dat we in ieder geval begin 2021 ook nog steeds mogen genieten van de subsidies op isoleren. Helemaal in deeze dure december maand is dat goed nieuws.

Rudi Berndt
- Operationeel directeur BEVO Isolaties & Duurzaamheid
 

 

Advies op maat: “Omdat elk huis en iedere situatie verschillend is zijn er geen standaard oplossingen om uw huis te isoleren.” Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Blogs & projecten
Snel contact opnemen

Vragen?

Bel ons:
0599 - 820 389
of stuur ons een e-mail
klantenservice@bevoisolaties.nl

Nu geopend